Jan Schreiner - De Kunst van het Kunstaasvissen

Uw winkelwagen is leeg
Zoeken:

Jan Schreiner - De Kunst van het Kunstaasvissen

Jan Schreiner - De Kunst van het KunstaasvissenJan Schreiner - De Kunst van het Kunstaasvissen
Auteur Jan Schreiner
Titel De Kunst van het Kunstaasvissen
Uitgever Het Goede Boek
Type Boek
ISBN 9789024010226
Staat Nieuw, winkelfris
Taal Nederlands
Prijs € 29,50 € 14,95
Voorradig Ja

Nieuw boek.

Een van de laatste werken van Jan Schreiner nog steeds in druk!
Dit boek gaat over kunstaassoorten, hun montage en gebruik. Over de manieren waarop roofvis leeft en jaagt en welke samenhang er te ontdekken valt tussen de diverse kunstaassoorten.
Jan Schreiner heeft een jarenlange ervaring met de kunstaasvisserij. Hij heeft zich daarover een persoonlijke mening gevormd, die hier en daar sterk en verfrissend afwijkt van wat algemeen over het kunstaasvissen wordt gezegd en gedacht.
Dit vaak als gecompliceerd en geheimzinnig voorgestelde onderwerp wordt in dit boek teruggebracht tot een heel nieuwe realiteit. Zo kunt u binnen korte tijd bijzonder goede resultaten met deze visserij bereiken.
Ook vindt u in dit boek hoofdstukken over hengels, molens, haken, lijnen en over vastslaan, drillen, landen en onthaken.
Jan Schreiner werpt interessante theorieën op, bespreekt actuele zaken, verwerpt vastgeroeste meningen, stelt nieuwe normen en legt logische verbanden. Het belangrijkste doel dat hij daarbij voor ogen heeft, is de lezer te behoeden voor verkeerde aankopen, tijdverlies, geldverspilling en teleurstelling.

NBD|Biblion recensie
Dit keer een uitstekend boek van veelschrijver Jan Schreiner. In 1951 schreef hij het baanbrekende boek 'Flitsend Nylon' waarin hij het kunstaasvissen in Nederland introduceerde. Met dit nieuwe volwassen werk rondt hij deze boeiende tak van de sportvisserij in al zijn facetten af. Allerlei materialen komen aan bod, maar ook de vistechniek word zeker niet vergeten. In zijn bekende boeiende schrijfstijl neemt Jan Schreiner de lezer als het ware mee naar de waterkant. Kortom een aanrader voor de rechtgeaarde sportvisser.
(Biblion recensie, Hans van Toorenburg.)

1991, Hc, 18x25.5cm, 338pp, isbn; 9789024010226

 

Trefwoorden: kunstaassoorten, kunstaasvisserij. 9789024010226
Artikelcode: 6799KO983-

Staat van de boeken
Nieuw
***** Nieuw, Winkelfris
Tweedehands
**** Vrijwel Nieuw
*** Goed
** Redelijk
* Matig