Hans Eiber - Vissen en Vangen - De Beste Tips voor Sportvissers.

Uw winkelwagen is leeg
Zoeken:

Hans Eiber - Vissen en Vangen - De Beste Tips voor Sportvissers.

Hans Eiber  - Vissen en Vangen - De Beste Tips voor Sportvissers.Hans Eiber  - Vissen en Vangen - De Beste Tips voor Sportvissers.
Auteur Hans Eiber
Titel Vissen en Vangen - De Beste Tips voor Sportvissers.
Uitgever Tirion
Type Boek
ISBN 9789043905855
Staat Goed
Taal Nederlands
Prijs € 10,00
Voorradig Laatste voorradig

Conditie; goede staat.

Moeilijk te vinden boek.

Het beste viswater, het beste aas en de duurste uitrusting garanderen nog geen goede vangst. Om bij vissen succesvol te zijn moet je over kennis en ervaring beschikken. De eersteklas informatie in dit boek, bestaande uit nieuwe en beproefde hengeltips, kan daaraan zonder twijfel bijdragen. Meer dan 150 tips en kneepjes uit een schat aan ervaring van diverse internationale hengelexperts komen van pas in de meest uiteenlopende situaties: rivier, plas, zee.

NBD|Biblion recensie
Verzameling van 150 oude en vooral ook nieuwe tips voor succesvol en aangenaam vissen in vooral zoet, maar ook zout water, samengebracht onder de thema's statische visserij, kunstaas, vliegvissen, bootvissen, materiaal, standplaatsen, drillen en landen en veiligheid. Alles bij elkaar een instructief en verzorgd boekje, vooral bedoeld voor de wat meer ervaren sportvisser. De tekst is helder en duidelijk, geschreven met kennis van zaken en voorzien van een goede kwaliteit illustraties en foto's in kleur. Een geslaagde uitgave.

2004, Pb in kunstofbeschermhoes, 143pp, 12.5x19cm, 237gram,  isbn; 9789043905855

 

Trefwoorden: 9789043905855
Artikelcode: 6502

Staat van de boeken
Nieuw
***** Nieuw, Winkelfris
Tweedehands
**** Vrijwel Nieuw
*** Goed
** Redelijk
* Matig