Christel Kasselmann - Aquariumplanten - Alle Soorten uit de Praktijk

Uw winkelwagen is leeg
Zoeken:

Christel Kasselmann - Aquariumplanten - Alle Soorten uit de Praktijk

Christel Kasselmann - Aquariumplanten - Alle Soorten uit de PraktijkChristel Kasselmann - Aquariumplanten - Alle Soorten uit de Praktijk
Auteur Christel Kasselmann
Titel Aquariumplanten - Alle Soorten uit de Praktijk
Uitgever Tirion
Type Boek
ISBN 9789052108452
Staat Goed
Taal Nederlands
Prijs € 57,50
Voorradig Laatste voorradig

Schaars te vinden boek. Oplage geheel uitverkocht.

Conditie; goede staat

Gezaghebbende uitgave over het complete aanbod aan aquariumplanten Aquariumplanten beschrijft alle gangbare aquariumplanten, in totaal maar liefst 450 soorten. Met deskundige informatie over kenmerken, verspreiding, ecologische factoren en aanwijzingen voor toepassing in het aquarium. De gegevens voor dit boek kwamen tot stand op basis van veertig reizen die de auteur door de tropen maakte. Zij doet daar onderzoek naar de natuurlijke standplaatsen en de ecologie van aquariumplanten. Een boek over dit onderwerp van deze statuur is nog niet eerder verschenen in Nederland! Op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten, met ecologische achtergronden en aanwijzingen voor de praktijk. Bevat meer dan 700 kleurenfoto's.
Uitvoerige beschrijvingen met goede kleurenfoto's van meer dan 450 soorten waterplanten voor tropische zoetwateraquaria. Beschrijvingen van groeiplaatsen en biotopen waar de planten oorspronkelijk vandaan komen. Aanwijzingen voor cultuur en geschiktheid van de soorten voor toepassing in aquaria. Compleet gemaakt door een hoofdstuk over de betekenis van ecologische factoren voor de kweek van de planten, over de vermeerdering ervan en de juiste inrichting van het aquarium. Het is niet alleen een paktische handleiding, maar ook een determinatiegids en een kweek- en koopgids. Een goed overzicht van vrijwel alle gangbare tropische aquariumplanten, een standaard handboek voor gevorderde aquariumliefhebbers. Deze druk is uitgebreid met 150 soorten planten. Aan het eind diverse bijlagen, een verklarende woordenlijst, literatuurlijst en register.

2011, Hc, 608pp, 18x24c,, 3.8cm-dik, 1570gram! Isbn; 9789052108452

 

Trefwoorden: aquariumplanten handboek, aquariumplantengids
Artikelcode: G7808

Staat van de boeken
Nieuw
***** Nieuw, Winkelfris
Tweedehands
**** Vrijwel Nieuw
*** Goed
** Redelijk
* Matig