Jan van Schendel - VISSEN mijn passie, mijn leven

Uw winkelwagen is leeg
Zoeken:

Jan van Schendel - VISSEN mijn passie, mijn leven

Jan van Schendel - VISSEN mijn passie, mijn levenJan van Schendel - VISSEN mijn passie, mijn levenJan van Schendel - VISSEN mijn passie, mijn levenJan van Schendel - VISSEN mijn passie, mijn leven
Auteur Jan van Schendel
Titel VISSEN mijn passie, mijn leven
Uitgever Vipmedia
Type Boek
ISBN 9789085370710
Staat Nieuw, winkelfris
Taal Nederlands
Prijs € 22,95 € 14,95
Voorradig Ja

Nieuw!

Beschrijving boek:

Vroeger & Nu.  Eindelijk een witvisboek, wat uniek te noemen is in Nederland. Geschreven door niemand minder dan Jan van Schendel, een regelrechte witvislegende die in binnen- en buitenland furore heeft gemaakt. Zijn allereerste ervaringen aan de waterkant, die eerste viswedstrijden in een hele andere tijd, een bomaanslag tijdens een Iers festival, ontmoetingen met iconen als Alan Scotthorne, Marcel Van Den Eynde, Bob Nudd en Tom Pickering, zijn begintijd op het allerhoogst denkbare niveau en natuurlijk zijn werk als bondscoach, wat hij nu nog steeds met verve doet.

51 Praktijktips. Prachtig om te lezen hoe Jan telkens knipoogt naar het heden. Zo beschrijfty hij niet alleen hoe hij zelf betrokken is geraakt bij het castervissen, matchen, feederen, enzovoorts, maar geeft hij meteen ook de broodnodige tips en tricks om jou als lezer verder te helpen in je visserij. De kers op de taart is het slotstuk van zijn boek, met maar liefst 51 praktijktips!

2016, Hc, 148pp. isbn; 9789085370710

Trefwoorden: witvissen, witvisser
Artikelcode: 8877

Staat van de boeken
Nieuw
***** Nieuw, Winkelfris
Tweedehands
**** Vrijwel Nieuw
*** Goed
** Redelijk
* Matig