with Terry Hearn and Nigel Sharp - In Pursuit of the Largest - 'The DVD'

Uw winkelwagen is leeg
Zoeken:

with Terry Hearn and Nigel Sharp - In Pursuit of the Largest - 'The DVD'

with Terry Hearn and Nigel Sharp - In Pursuit of the Largest - 'The DVD'with Terry Hearn and Nigel Sharp - In Pursuit of the Largest - 'The DVD'
Auteur with Terry Hearn and Nigel Sharp
Titel In Pursuit of the Largest - 'The DVD'
Uitgever -
Type DVD
ISBN
Staat Nieuw, winkelfris
Taal Engels
Prijs Tijdelijk uitverkocht
Voorradig Tijdelijk uitverkocht

Nieuwe DVD

In Pursuit of the Largest, 'de DVD', is een verzameling van kleine clips, gefilmd tussen 1996 en 2009. Veel van de beelden is verre van Hollywood kwaliteit, maar meer amateur-, homevideo stijl, gemaakt door verschillende camera's gedurende een lange periode. Veel beelden zijn uit de hand geschoten, maar dat maakt het ook zo echt.

Kijk door de bibberende beelden heen om je te kunnen vergapen aan schitterende vangsten die hebben bijgedragen aan het Karpervissen van nu. Geniet van prachtige beelden van vissen zoals: Yateley North Lake’s Bazil, en de Car Park Lake’s Heather the leather; twee van de meest beroemde karpers die ooit in de Britse wateren hebben gezwommen.

Ook inbegrepen zijn verhalen en beelden van Oxfordshire’s Big S, de Test Valley’s Nutsey, The Big Pit, The Lea Valleys Relief Channel, Sonning Eye, Linch Hill's Christchurch, Longfield's Road Lake en natuurlijk, de machtige Burghfield, in de buurt Reading, de thuisbasis van een van de meest gewaardeerde en ongrijpbare Karpers van het land. Dit alles en meer; ruim drie uur van kostbare archiefmateriaal voor de prijs van een rondje in de kroeg. Het zal je niet leren hoe je moet voeren of hoe je een rig knoopt, maar als je ooit door het grote karper virus gegrepen bent, dan zul je zeker kunnen genieten van deze DVD.

2 Disk, Disk 1 = 1uur 58 min  --- Disk 2 = 1 uur 37min

Trefwoorden: Karper DVD, Karpers vangen, Karpervissen, DVD Karpervisserij, Tips, Verhalen, DVD Carp
Artikelcode: 7408

Staat van de boeken
Nieuw
***** Nieuw, Winkelfris
Tweedehands
**** Vrijwel Nieuw
*** Goed
** Redelijk
* Matig