Guido Vinck ( Gesigneerd! ) - Hengels & Molens -- werpen en vangen

Uw winkelwagen is leeg
Zoeken:

Guido Vinck ( Gesigneerd! ) - Hengels & Molens -- werpen en vangen

Guido Vinck ( Gesigneerd! ) - Hengels & Molens -- werpen en vangenGuido Vinck ( Gesigneerd! ) - Hengels & Molens -- werpen en vangen
Auteur Guido Vinck ( Gesigneerd! )
Titel Hengels & Molens -- werpen en vangen
Uitgever Het Spectrum
Type Boek
ISBN 9027422125
Staat Goed
Taal Nederlands
Prijs € 7,72
Voorradig Laatste voorradig

Boek in goede staat. 1e druk. Gesigneerd!

 

Dit handboek had evengoed de titel 'Werpen en vangen' kunnen hebben. Het werd geschreven door Guido Vinck, zevenvoudig wereldkampioen casting, Europees kampioen vliegvissen en allround sportvisser. Als eindredacteur van het Sportvissers Magazine (België) en redacteur van verschillende buitenlandse hengelsportbladen heeft hij op de meest leuke stekken van deze aardkloot gevist. Zijn passie is vlieg- en kunstaasvissen, ons landje is zijn proefterrein. De bundeling van 25 jaar ervaring maakt dit werkje tijdloos. De techniek staat voor niets. Hengels en molens worden steeds beter, lichter, sneller... Aanpassing hoort erbij, maar de basis van het succes wordt bepaald door de juiste materiaalkeuze en een goede techniek. Er wordt vooral aandacht besteed aan die vormen van hengelsport die in ons land het meest worden beoefend.

Voor de 'vaste stok' ging Guido te rade bij streekgenoot en drievoudig wereldkampioen Marcel van den Eynde. Met zijn twintig WK-selecties de peetvader van het klassieke hengelen met de vaste stok. Op voorn of haai, met splitcane of kevlar, dit boek brengt een overzicht van de huidige materialen en technieken. De toekomst brengt ons beslist nog heel wat nieuwigheden. Of die beter zijn moeten we maar afwachten. Eén ding staat als een paal boven water: welke vissoort we ook belagen, deze verandert niet. Het materiaal wel en wij zijn het die ons moeten aanpassen. In Hengels & Molens vindt u datgene waarmee u voor uzelf een juiste en verantwoorde keuze kunt maken om zo succesvol mogelijk uw hobby te beoefenen. Hengels en molens is een basisboek voor iedere sportvisser.

Dit boek uit ± 1989 is natuurlijk iets gedateerd, maar voor de rest is het een waardevol boek met veel tips.

 

1989, pb, 96pp, 11x18cm, isbn; 9027422125

Trefwoorden:
Artikelcode: 7082

Staat van de boeken
Nieuw
***** Nieuw, Winkelfris
Tweedehands
**** Vrijwel Nieuw
*** Goed
** Redelijk
* Matig