- - De Nederlandse Zoetwatervissen - Veldgids

Uw winkelwagen is leeg
Let op! We hebben vakantie. Bestellen kan gewoon, vanaf 28 oktober verzenden we weer.
Zoeken:

- - De Nederlandse Zoetwatervissen - Veldgids

- - De Nederlandse Zoetwatervissen - Veldgids- - De Nederlandse Zoetwatervissen - Veldgids
Auteur -
Titel De Nederlandse Zoetwatervissen - Veldgids
Uitgever Sportvisserij Ned.
Type Boek
ISBN
Staat Nieuw, winkelfris
Taal Nederlands
Prijs Tijdelijk uitverkocht
Voorradig Tijdelijk uitverkocht

Nieuwe uitgave Zoetwatervisboek

Al sinds 1984 is de veldgids een 'must' voor sportvissers, natuurliefhebbers, ecologen, opsporingsambtenaren en controleurs.

De veldgids is compleet geactualiseerd en met zijn robuuste uiterlijk, watervaste omslag, uitgebreide determinatietabel en vissenoverzicht nog handiger in gebruik. Om ervoor te zorgen dat de veldgids een optimale visherkenning mogelijk maakt is gezocht naar het best beschikbare fotomateriaal in binnen- en buitenland.

Alle ruim 70 zoetwatervissoorten die in Nederland voorkomen vind je in de veldgids terug. Dat zijn allereerst de 45 inheemse en ingeburgerde zoetwatervissoorten. Ook zijn drie hardersoorten opgenomen, die eigenlijk geen zoetwatervissen zijn, maar wel in het Nederlandse binnenwater kunnen worden aangetroffen. Verder zijn nog eens 23 uitheemse vissoorten ('exoten') - waaronder de alom gewaardeerde roofblei - opgenomen. De meest recente 'aanwinsten' van de Nederlandse visfauna zijn de zwartbekgrondel, marmergrondel, witvingrondel, sterlet en de Siberische - en Russische steur.

Met de veldgids is het niet alleen mogelijk om zoetwatervissen te determineren. Voor alle vissoorten is informatie over hun herkenning, verspreiding, voedsel en wettelijke status opgenomen. Ook zijn van alle vissoorten de Nederlandse, Duitse, Engelse, Franse en wetenschappelijke naam opgenomen. Handig dus in het buitenland en om indruk te maken op je vismaat 

 Spiraal geb, 125pp, 17x10cm, 172gram.


 

Trefwoorden: Welke handboek Zoetwatervissen veldgids zoetwater vissen.
Artikelcode: 6125

Staat van de boeken
Nieuw
***** Nieuw, Winkelfris
Tweedehands
**** Vrijwel Nieuw
*** Goed
** Redelijk
* Matig