Jan Kamman - Vissen en Vangen met de Vlieg

Uw winkelwagen is leeg
Zoeken:

Jan Kamman - Vissen en Vangen met de Vlieg

Jan Kamman - Vissen en Vangen met de VliegJan Kamman - Vissen en Vangen met de Vlieg
Auteur Jan Kamman
Titel Vissen en Vangen met de Vlieg
Uitgever VNV
Type Boek
ISBN 9789080668577
Staat Goed
Taal Nederlands
Prijs € 12,00
Voorradig Laatste voorradig

Boek in goede staat.

Vissen en Vangen met de Vlieg

Treffender kan een titel welhaast niet zijn. Geheel in deze stijl heeft sportvisfanaat Jan Kamman een boek geschreven dat tekst en uitleg geeft aan beoefenaars van de tak van sportvissen die hij het liefste doet: vliegvissen. Jan is een zeer ervaren visser die veel vist en vangt met de vlieg. Door middel van dit handzame boek wil hij zijn kennis over techniek en tactiek binnen het vliegvissen delen met liefhebbers die nog niet zo ver zijn, hoewel het werpen van een vliegenlijn en het vangen van een visje voor hen geen probleem meer vormen.
Al jaren is Jan Kamman auteur van vele en instructieve artikelen in uiteenlopende bladen, waaronder 'De Nederlandse Vliegvisser'. Jan bindt binnen een paar minuten een geweldig vangende 'goudkop' uit de hand (dus zonder 'vice'!) en is nauwelijks nog een hobbyist te noemen. Zo is hij bijvoorbeeld in zijn dagelijks werk lid van het managementteam van Sportvisserij Nederland. Jan is een en al sportvisserij en aangetast door het virus van het vliegvissen toen hij vele jaren terug in het gezelschap van zijn ouders op een camping stond in de Eifel. Veel is er in de afgelopen jaren veranderd, maar de liefde voor het vliegvissen is bij Jan alleen maar toegenomen. We zijn er van overtuigd dat de reeks VNV boeken met deze uitgave een nieuw hoogtepunt heeft bereikt.
 

2007, Pb, 15x21cm, 148pp, 375gram, isbn; 9789080668577, oplage 5000

 

Trefwoorden: Vliegvissen, forel boek, hengelsport boeken, forel vissen, forel vangen, techniek tactiek vliegenlijn vissen
Artikelcode: 7812

Staat van de boeken
Nieuw
***** Nieuw, Winkelfris
Tweedehands
**** Vrijwel Nieuw
*** Goed
** Redelijk
* Matig