Peter Duyvelshoff / John van Helvert - Snoekbaars Moderne Stijl

Uw winkelwagen is leeg
Zoeken:

Peter Duyvelshoff / John van Helvert - Snoekbaars Moderne Stijl

Peter Duyvelshoff / John van Helvert - Snoekbaars Moderne StijlPeter Duyvelshoff / John van Helvert - Snoekbaars Moderne Stijl
Auteur Peter Duyvelshoff / John van Helvert
Titel Snoekbaars Moderne Stijl
Uitgever Fine Arts productions
Type DVD
ISBN 9789080613140
Staat Nieuw, winkelfris
Taal Nederlands
Prijs € 14,99 € 4,99
Voorradig Ja

Betreft een nieuwe Dvd.

Isbn 9080613142, 66 min, Ned, Eng, Duits.

 

 

DVD Snoekbaars moderne stijl.

Wanneer drie mensen als John, Peter en Jos samen een team vormen om een DVD over snoekbaarsvissen te maken, dan mag u iets bijzonders verwachten. In deze DVD laten Peter en John u zien hoe zij snoekbaars vangen. Zij hopen echter van harte dat ook uw eigen visresultaten zullen toenemen door naar deze DVD te kijken U ziet Peter en John vele mooie snoekbaarzen vangen in de wateren rond Amsterdam met o.a. de populaire verticaaltechniek en het trollen met pluggen. Ook het gebruik van diverse apparatuur, zoals visvinders komt uitgebreid aan bod. Uniek is natuurlijk de live registratie van de vangst van twee kanjers van snoekbaarzen, één van 92 cm met een gewicht van 20 pond en een snoekbaars van 101 cm met een gewicht van ruim 30 pond! Tevens is het snoekbaarsvissen in het bekende Ebro-stuwmeer in Spanje en het Sarulesti-meer in Roemenië op locatie gefilmd. De enorme snoekbaarzen, het mooie camerawerk (ook onder water), de overdracht van vis-expertise, de muziekkeuze, en de editing-kwaliteiten van dit gerenommeerde drietal staan garant voor een unieke DVD die niet mag ontbreken in uw collectie Visvideo's/DVD's

De makers;

John van Helvert is een gerenommeerd snoekbaarsspecialist. Gedurende een deel van zijn jeugd groeide hij op in de omgeving van Georgian Bay in Canada, waar de sportvisser in hem ontwaakte. John is werkzaam als professioneel fotograaf en hanteerde tijdens de productie van de DVD ook menigmaal de filmcamera. Momenteel wordt John beschouwd als één van de Europese topfotografen op het gebied van de hengelsport. Hij heeft talloze artikelen en een flink aantal boeken geschreven, voornamelijk over de snoekbaars. John bedrijf, Fine Arts Productions, is gespecialiseerd in het schrijven en fotograferen voor de catalogi en advertentiecampagnes van de grotere bedrijven in de hengelsport.

Peter Duyvelshoff, een gepassioneerd visser, is eveneens een zeer bekende Nederlandse snoekbaarsspecialist. Hij geniet bovendien een uitstekende reputatie vanwege zijn kennis op het gebied van vliegvissen op zalm in Alaska. Gedurende de afgelopen 25 jaar heeft Peter daar met een gemiddelde van drie vistrips per jaar een enorme ervaring in opgebouwd. In Alaska heeft hij de filmcamera leren hanteren, wat bij de productie van de DVD zeer van pas is gekomen. Peter heeft vele snoekbaarvistechnieken helpen verbeteren en perfectioneren, en heeft over de hele wereld gevist: van Mexico en Argentinië tot de Bahama's en Alaska.

John Vanrunxt, die zijn hele leven al een verwoed sportvisser is, is er van overtuigd dat je geen goede visfilm kunt produceren zonder zelf sportvisser te zijn. Niet minder dan 16 jaar geleden heeft hij AMR videoproductieons opgericht, waarmee hij inmiddels ruim 15 films over sportvissen produceerde. In Europa staat Jos voornamelijk bekend om zijn educatieve filmserie over vliegvissen met Roman Moser. Jos heeft tevens een enorme kennis met betrekking op het vissen op Atlantische zalm in de Kola Penisula in Rusland waarheen hij elk jaar vliegvistrips organiseert.

Trefwoorden: Snoekbaarsvissen, snoeken, Baars DVD, Roofvis vangen
Artikelcode: DVD5011

Staat van de boeken
Nieuw
***** Nieuw, Winkelfris
Tweedehands
**** Vrijwel Nieuw
*** Goed
** Redelijk
* Matig