Rex Hunt - DVD -- Vissen met Rex Hunt

Uw winkelwagen is leeg
Zoeken:

Rex Hunt - DVD -- Vissen met Rex Hunt

Rex Hunt - DVD -- Vissen met Rex HuntRex Hunt - DVD -- Vissen met Rex Hunt
Auteur Rex Hunt
Titel DVD -- Vissen met Rex Hunt
Uitgever Beet
Type DVD
ISBN 9789085370574
Staat Nieuw, winkelfris
Taal Nederlands
Prijs € 6,95 € 3,99
Voorradig Ja

 Nieuwe DVD

De Australiër Rex Hunt is een levende legende in de sportvisserij. In Australië en in grote delen van Europa is deze innemende sportvisser bijna dagelijks te zien in een van zijn tv shows. Rex heeft met name in Australië alle populaire sportvissen gevangen en teruggezet, na zijn bekende kus. Ook de minder bekende vissoorten komen bij hem aanbod. Rex Hunt had tot voor kort nog nooit in Europa gevist. Op uitnodinging van de firma Jack van Zuylen en Beet, trok Rex samen met Arnout Terlouw en onze Poolse collega Pawel Mirecki naar België en begon op de Noordzee. Aan boord van de Joint Venture, van schipper Bennie Muizelaar, wordt gevist op kabeljauw (gul) en zeebaars. Deze voor Rex nieuwe soorten worden gevangen met andere technieken. Dat geldt zeker voor het vissen op brasem en karper op het Belgische Bieswater.

Arnout en Pawel tonen Rex hoe je met de winkle picker brasem kunt vangen en de zware karpers vang je met boilies en beetverklikkers! Tja, en als de beetverklikker begint te loeien komen de sportvissers in actie.

Als extra krijg je op deze DVD Rex's Top Tien. De beste stekken en momenten waar Rex de afgelopen twaalf jaar heeft gevist. Van bream tot marlijn!

1disk, 94min, 95gram,  isbn; 9789085370574

 

Trefwoorden: kabeljauw, zeebaars, karper, brasem 9789085370574
Artikelcode: 6746BE1

Staat van de boeken
Nieuw
***** Nieuw, Winkelfris
Tweedehands
**** Vrijwel Nieuw
*** Goed
** Redelijk
* Matig