John Bailey - Handboek voor de Sportvisser

Uw winkelwagen is leeg
Zoeken:

John Bailey - Handboek voor de Sportvisser

John Bailey - Handboek voor de Sportvisser
Auteur John Bailey
Titel Handboek voor de Sportvisser
Uitgever Veltman
Type Boek
ISBN 9789059209961
Staat Goed
Taal Nederlands
Prijs € 10,00
Voorradig Laatste voorradig

Boek in zeer nette staat.

Handboek voor de Sportvisser  --  De Vissen, de Uitrusting en de Technieken

Vissen is een hobby die ontzettend populair is geworden. Elk jaar beginnen vele nieuwe liefhebbers aan deze sport. Het waarderen en begrijpen van het gedrag van de vissen speelt een belangrijke rol bij het optimaal benutten van een visstek.
John Bailey geeft in dit onmisbare naslagwerk zowel theoretische als praktische informatie. Hengelaars van alle niveaus vinden in dit boek precies wat ze nodig hebben voor het leren van nieuwe technieken of het verbeteren van bestaande.

NBD|Biblion recensie
Populair geschreven boek over diverse aspecten van de sportvisserij. In logische volgorde worden beschreven de vissoorten, het te gebruiken aas, de uitrusting en de vistechnieken. De lay-out ziet er verzorgd uit. De illustraties en kleurenfoto's zijn van opvallend goede kwaliteit. De belangrijkste technieken en materialen worden met behulp van foto's en/of schematische tekeningen inzichtelijk gemaakt. Praktisch is het hoofdstuk over sportvissersknopen. Een nadeel is wel dat het handboek is geent op de Engelse manier van sportvissen, een manier die op een aantal punten duidelijk afwijkt van de Nederlandse sportvisserij. Dit blijkt bijvoorbeeld ook uit het grote aantal Engelse termen dat in de tekst wordt gebruikt. Met duidelijke inhoudsopgave, fotoverantwoording en register. Het boek is geschreven voor de allround sportvisser; van de lezer wordt echter wel een redelijke basiskennis verwacht.

2001, pb, 22x29cm, 160pp, isbn; 9789059209961

 

 

Trefwoorden:
Artikelcode: 9009

Staat van de boeken
Nieuw
***** Nieuw, Winkelfris
Tweedehands
**** Vrijwel Nieuw
*** Goed
** Redelijk
* Matig