Set Snelle Onthakers - ( Middel & Groot ) - Set Fast Hook Release - Medium & Large

Uw winkelwagen is leeg
Zoeken:

Set Snelle Onthakers - ( Middel & Groot ) - Set Fast Hook Release - Medium & Large

Set Snelle Onthakers - (  Middel & Groot ) - Set Fast Hook Release - Medium & LargeSet Snelle Onthakers - (  Middel & Groot ) - Set Fast Hook Release - Medium & LargeSet Snelle Onthakers - (  Middel & Groot ) - Set Fast Hook Release - Medium & LargeSet Snelle Onthakers - (  Middel & Groot ) - Set Fast Hook Release - Medium & LargeSet Snelle Onthakers - (  Middel & Groot ) - Set Fast Hook Release - Medium & Large
Auteur Set Snelle Onthakers - ( Middel & Groot )
Titel Set Fast Hook Release - Medium & Large
Uitgever -
Type Overig
ISBN
Staat Nieuw, winkelfris
Taal Nederlands
Prijs Tijdelijk uitverkocht
Voorradig Tijdelijk uitverkocht

Groot & Middel onthaker: per set ipv 17,95 euro voor 16,75 euro.

De Fast Hook Release ( FHR ) is het onthaak gereedschap voor de visser die zijn vis liefst snel en ongeschonden terugzet.

Met dit instrument is het zeer eenvoudig om vissen te onthaken die diep gehaakt zijn waar normaal gesproken alleen het knippen van de lijn de beste optie is. Maar met de FHR is dat niet meer nodig en kan elke vis die gehaakt is aan haak 12 tot 6/0 onthaakt worden.

Het Catch & Release principe is hiermee aangevuld met het zo onbeschadigd als mogelijk terug zetten van de gevangen vis. Naar ons idee een must voor elke hengelsporter en,… een diervriendelijkere manier van onthaken ben ik nog niet eerder tegen gekomen. De Fasthook Release zouden ze, wat ons betreft, direct bij een visvergunning kunnen verstrekken.

    LIVE ZIEN? KLIK HIER VOOR EEN FILM

 Handleiding Fast Hook Release

De Large Fast Hook Release is bruikbaar voor haakmaat 6 tot 6/0

De Medium Fast Hook Release is bruikbaar voor haakmaat 6 en kleiner

1. Houd de vis boven water of een zacht oppervlak. Houd vervolgens de lijn vast en laat de vis los. Haak de FHR onder de hand om de lijn.
2. Laat de FHR zakken tot vlak boven de bek van de vis. 
3. Beweeg de FHR evenwijdig aan de lijn 4. Beweeg de V van de tang langs de lijn naar beneden tot in de bocht van de haak. Knijp vervolgens in de hendel waarna de vis van de haak zal lossen. Wanneer teveel kracht nodig is om de hendel in te knijpen, probeer dan de vis een halve slag te draaien waarna de hendel weer ingeknepen kan worden. Na enige oefening zal deze handeling zonder moeite uitgevoerd kunnen worden.
Bovenstaande instructie werkt voor vis die in de lip is gehaakt maar zeker ook voor vis die de haak diep heeft geslikt.Het gebruik van de Fast Hook Release vergt enige oefening maar alle gebruikers die U voorgingen zullen zeker kunnen beamen dat de Fast Hook Release een geweldig hulpmiddel is om de vis te onthaken waarna deze in de meeste gevallen ongeschonden terug gezet zal kunnen worden.
Spoel na gebruik de tang af met zoet water en de Fast Hook Release zal een leven lang meegaan.

 17cm & 25 cm lengte, 125gram totaal.

Trefwoorden: vissers gereedschap, onthaken haak verwijderen snel en goede haakverwijderaar onthaker onthakers
Artikelcode: FHR-Medium&Large

Staat van de boeken
Nieuw
***** Nieuw, Winkelfris
Tweedehands
**** Vrijwel Nieuw
*** Goed
** Redelijk
* Matig