Jakob Geck / Ulrich Schliewen - Het Nanoaquarium -- raadgever aquarium

Uw winkelwagen is leeg
Zoeken:

Jakob Geck / Ulrich Schliewen - Het Nanoaquarium -- raadgever aquarium

Jakob Geck / Ulrich Schliewen - Het Nanoaquarium -- raadgever aquariumJakob Geck / Ulrich Schliewen - Het Nanoaquarium -- raadgever aquarium
Auteur Jakob Geck / Ulrich Schliewen
Titel Het Nanoaquarium -- raadgever aquarium
Uitgever Deltas
Type Boek
ISBN 9789044723618
Staat Goed
Taal Nederlands
Prijs € 5,00
Voorradig Laatste voorradig

Conditie;  goede staat.

Miniwaterparadijzen tot 35 liter

Klein maar fijn! Ongeacht of een nanoaquarium gevuld is met sierlijke miniatuurvisjes, bedrijvige garnalen of slechts met mooie planten, het blijft een blikvanger. Het vormt met zijn inhoud van 12 tot 35 liter een aantrekkelijk plaatsbesparend alternatief voor het 'grote' aquarium. In dit boek leest u alles wat u moet weten over de inrichting, de juiste bezetting en het geschikte onderhoud van het miniaquarium. Met veel beproefde tips en ideeën over hoe u een natuurgetrouwe onderwaterwereld kunt creëren zodat u er veel plezier aan beleeft.

NBD|Biblion recensie
Handleiding voor inrichting en onderhoud van hele kleine tropische zoetwateraquaria. Het zogenaamde nanoaquarium is een bak van ongeveer 30 tot 50 centimeter lang met een inhoud van minder dan 35 liter water. Ook in de kleine aquaria kunnen sierlijke microkosmossen gecreeerd worden, waarin visjes, garnalen en plantjes optimaal tot hun recht komen. Het boek biedt redelijk volledige informatie over de technische voorzieningen en de aanschaf en verzorging van kleine planten en visjes. Aan bod komt onder andere begripsverklaring, het juiste water, natuurlijke leefgebieden, bodemgrond en decoratie, voederen, verzorging en ziekten. Tenslotte nog een SOS-lijst met meest voorkomende problemen en een top tien van tips. Met meer dan 70 fraaie kleurenfoto's en een register.


2009, Pb, 64pp, 16.5x20cm, isbn; 9789044723618

 

 

Trefwoorden: 9789044723618
Artikelcode: G9234

Staat van de boeken
Nieuw
***** Nieuw, Winkelfris
Tweedehands
**** Vrijwel Nieuw
*** Goed
** Redelijk
* Matig