Peter Verhoog & Georgina Wiersma - Haaien Bijzondere Belevenissen

Uw winkelwagen is leeg
Zoeken:

Peter Verhoog & Georgina Wiersma - Haaien Bijzondere Belevenissen

Peter Verhoog & Georgina Wiersma - Haaien Bijzondere Belevenissen
Auteur Peter Verhoog & Georgina Wiersma
Titel Haaien Bijzondere Belevenissen
Uitgever Underwater Magic
Type Boek
ISBN 9789490616014
Staat Nieuw, winkelfris
Taal Nederlands
Prijs Tijdelijk uitverkocht
Voorradig Tijdelijk uitverkocht

 

Het nieuwste boek van Peter Verhoof & Georgina Wiersma is gewijd aan haaien en hun ontmoetingen met deze fascinerede diersoort. Het beschrijft in 18 boeiende hoofdstukken allerlei zeer persoonlijke ontmoetingen met vele haaiensoorten, van kleine kelphaai tot grote witte haaien, gefotografeerd zonder kooi.
Alle bekende aansprekende teksten zijn van Georgine, alle prachtige foto's van Peter.

Het boek nodigt de lezer uit voor een fascinerende reis naar de blauwe wateren, voorbij het afschrikwekkende Hollywood-fantasiebeeld van haaien als angstaanjagende, allesverslindende rovers. 
De schitterende foto's in dit fraai vormgegeven boek, gedrukt op hoogwaardig glanspapier, tonen de indrukwekkende schoonheid en diversiteit van vele haaiensoorten. Peter Verhoog en Georgina Wiersma beschrijven 18 jaar ervaring in het duiken met haaien aan de hand van persoonlijke, spannende verslagen. Zij slaagden erin de schoonheid en kwetsbare grootsheid van deze dieren vast te leggen, van kleine kelphaai tot de zonder kooi gefotografeerde grote witte haai. Dat laat slechts ruimte voor één conclusie: deze wonderbaarlijke zeebewoners verdienen onze bewondering en ons respect.

Een uniek boek, dat de haai toont zoals hij nog niet eerder werd geportretteerd. Het voorwoord ervoor werd geschreven door Carl Lundin van de International Union for the Conservation of Nature, de IUCN

De uitgave heeft een flink formaat van 29,5 x 29,5 cm, er is ook een Engelse versie verkrijgbaar: Sharks - Close Encounters.

2010, Hc, 120pp, 1015gram, isbn; 9789490616014

Trefwoorden: Haai, haaien
Artikelcode: 7353

Staat van de boeken
Nieuw
***** Nieuw, Winkelfris
Tweedehands
**** Vrijwel Nieuw
*** Goed
** Redelijk
* Matig